Osta pelit ahvenanmaalta halvalla kun vielä voit

Verovapaat pelit Ahvenanmaalta

pelit ahvenanmaalta

Pc / konsolipelit tulevat huomattavasti edullisemmaksi ahvenanmaalaisista nettikaupoista kuin muista suomalaisista nettikaupoista. Tämä johtuu veroetuudesta jonka vuoksi alle 43 euron ostoksista ei mene arvonlisäveroa.

Mutta yllätys yllätys eduskunta on tehnyt lakimuutoksen joka tiputtaa hintarajaa 22€:n tammikuun 2013 alusta. Valtiovarainministeriön mukaan verovapaus vääristää kilpailua ja valtion kassan ohi virtaa lähes 20 miljoona euroa joista ei veroja tarvitse maksaa. Veromuutos tarkoittaa käytännössä sitä että verovapaa myynti tehdään miltei mahdottomaksi.

Kuitenkin vielä tällä hetkellä voit ostaa pelit verottomasti ahvenanmaalta joten tämä kannattaa käyttää hyödyksi.

Pelit tulevat huomattavasti edullisemmaksi tilata ahvenanmaalta. Jos kaupan hyllyssä uusi peli on 69€, tulee se ahvenanmaalta ostettuna ostaessa muutaman kympin edullisemmaksi. Ja vanhemmat pelit irtoaa 10-20 euron hintaan.

Jos siis haluat huomattavaa säästöä peliostoksissasi, osta pelit ahvenanmaalta kun verohyöty on vielä puolellasi.
Eräs hyvä ahvenanmaalta postittava pelikauppa johon kannattaa tutustua on Coolshop.fi. Sieltä löydät pelit Konsoleille kuten xbox360, ps3 ja wii sekä pc:n pelit. Tämän lisäksi Coolshop myy mm.T-paitoja, leluja ja paljon muuta.

Muutamia hintaesimerkkejä Coolshopista

katso myös...