Mistä voi ostaa halpoja tietokoneita?

Kannettava tietokone tarjouskannettava tietokone tarjous

Jos haluat ostaa tietokoneen ulosheittohintaan, kannattaa suunnata välittömästi CDON.comiin. Sieltä löydät läppäreitä nyt halvalla.

Tästä CDONiin…

 

Muutama asia läppärin valinnassaosamaksulla tietokone

Kannettavan valinnassa kannattaa miettiä lähinnä käyttötarkoitusta. Mihin käyttöön olet ostamassa konettasi. Jos haluat kantaa konettasi paljon mukana, on syytä kiinnittää huomiota painoon, kokoon ja akun kestävyyteen.

Jos taas haet kannettavalta enemmän “työominaisuuksia” on kannattaa ottaa huomioon suorituskykyyn liittyvät asiat, näppäimistön tuntuma, liitettävyyteen liittyvät asiat ja näytön koko.

Jos sinulla on jo pöytäkone ja tarvitset toisen koneen lähinnä nettisurfailuun ja esim. matkoilla viihdykkeeksi, voi minikannettava olla oikea valinta.

Aina ensimmäisenä tulee miettiä mitä kannettavalla aikoo tehdä ja vertailla eri vaihtoehtoja tietokoneiden välillä. Mitoissa ja ominaisuuksissa on niin huomattavia eroja että valinta voi olla hankalaa.

Esim. alle 2kg painavat kannettavat tietokoneet on helppoa kuljettaa matkassa. Isommat läppärit taas on suunniteltu vähemmän liikkuviksi. Kuten edellä mainittiinkin, on akkukestolla suuri merkitys jos ei verkkovirtaa ole saatavilla. Tässä miniläppärit ovat onnen omiaan. Niiden akkujen kesto voi olla jopa 10 tuntia tai enemmänkin. Isommat kannettavat voivat jäädä jopa puoleen riippuen virransäästötilasta.

Eräs asia mikä on syytä selvittää on näytön ominaisuudet. Jos valitset led-näytön, saat virrankäyttöön huomattavia säästöjä ja akkua kuluu vähemmän. Myös näytön koko vaikuttaa akun kestoon.

Näppäimistö jää monelta täysin huomiotta. Jos olet tottunut erilliseen numeronäppäimistöön, on syytä ottaa tietokone jossa kyseinen näppäimistö on. Kaikissa koneissahan ei sitä löydy. Myös näppäimistön tuntuma on tärkeä asia. Jos aiot ostaa tietokoneen nettikaupasta, kannattaa ensin käydä tietokoneita myyvässä liikkeessä kokeilemassa näppäimistöä ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa.

Liitettävyys on tärkeä kriteeri varsinkin jos tarvitset liittää koneeseen esim. erillistä hiirtä, usb-modeemia, ulkoista kovalevyä ja tulostinta. Varmistu että tietokoneessa on tarpeeksi paikkoja joihin voit liittää tarvittavat lisälaitteet.

Kannettava tietokone tarjous 

Jos etsit edullista tietokonetta, suosittelemme CDON.comiin tutustumista. Kyseinen nettikauppa tarjoaa laajan valikoiman josta löytyy kannettavat tietokoneet sekä ja oheislaitteet ja ohjelmistot todella huokeasti. CDON myy myös tietokoneet osamaksulla.

kannettava tietokoneKatso tästä tämän hetken parhaat tarjoukset…

Uutisia tietotekniikan maailmasta…

katso myös...