Kannettava dvd soitin etsinnässä? Lue tämä ja valitse sopiva soitin tarpeisiisi

Millainen kannettava dvd soitin kannattaa ostaa

(Huom! Soittimien hintoja löydät artikkelin lopusta…)

kannettava dvd soitin

Kannettavat dvd soittimet antavat mahdollisuuden katsoa elokuvia automatkalla, lentokoneessa, linja-autossa jne. Kun vielä liität kuulokkeet soittimeen voit nauttia elokuvan äänimaailmasta häiritsemättä kanssamatkustajia. Niin ja lapsiperheiden pitkät ja hermoja kiristävät automatkat saavat huomattavaa helpotusta kannettavan soittimen oston myötä.

Kuitenkin markkinoilla on paljon vaihtoehtoja ja voi olla hankalaa päättää minkälainen kannettava dvd autoon / matkalle  kannattaa ostaa.

Ensimmäinen ja paljon ratkaiseva asia on mihin tarkoitukseen olet ostamassa kannettavaa dvd soitinta jos tarkoitus on hankkia soitin automatkoja varten ja katselijoita on useampi kuin yksi, voi dvd kahdella näytöllä olla hyvä vaihtoehto. Jos taas tarkoitus on katsella elokuvia yksin esim juna -tai linja-automatkan aikana, tulee toimeen mainiosti yhdellä näytöllä.

Tärkeimmät kriteerit joilla kannettava dvd soitin valitaan

Alla on tärkeimmät asiat jotka kannattaa huomioida ennen ostamista

 

  • Ennen ostoa mieti millainen näyttö vastaa tarpeitasi. Näytön koko ja kuvanlaatu ovat ehdottoman tärkeitä kriteereitä ostopäätöstä tehtäessä.
  • Soittimen pituus,leveys, syvyys ja paino kannattaa huomioida ostettaessa. Jos tarkoitus on kuljettaa matkassa, voivat mitat olla todella tärkeä valintakriteeri.
  • Verkkovirta ja autolatausmahdollisuus.
  • Akun kesto. Jos verkkovirtamahdollisuutta ei ole, voi elokuvanautinto loppua lyhyeen jos akussa ei riitä virtaa. Akkukesto vaihtelee eri mallien ja valmistajien kesken.
  • Kuulokeliitäntä. Jos aiot käyttää dvd-soitinta esim. bussissa, on ehdottoman tärkeää että soittimesta löytyy kuulokkeille oma liitäntä. Näin voit nauttia elokuvan äänistä ilman että siitä koituu häiriötä muille.
  • USB / muistikortinlukija.  Jos haluat toistaa tiedostoja usb:ltä tai muistikortilta, varmistu että soittimesta löytyy kyseiset liitännät.
  • Toistettavat formaatit. Toistaako kannettava dvd soitin CD-RW, CD-R, DVD-R, DivX, mp3, mp3, jpeg jne. formaatteja. Tarkasta että soitin tukee sinulle tarpeelliset muodot.

Kannettava dvd-soitin löytyy edullisesti allaolevista paikoista:

Cdon.com (myös osamaksu)

Ellos

Pixmania

Hintaesimerkkejä tuotteista:

katso myös...